>> Onze 95 online stores
SAM Online Stores Papiervernietigersupply.be
E-commerce Europe Veilig online winkelen met BeCommerce!
0 Producten
03 808 1863
>>  Klantenservice
Papiervernietigersupply.be | No-nonsense specialist in papiervernietigers!

 


Besteld vóór 20:00 uur morgen geleverd! Gratis verzending vanaf € 30,-Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Meer over de SAM productiefaciliteiten 

Kopen bij SAM online

Brede lijn papiervernietigers
Scherp geprijsde papiervernietigers
Verschillende type accessoires
Snelle levering uit voorraad
Voor bedrijf en particulier
Voor scholen en overheid
Deskundige klantenservice
Alléén topkwaliteit producten
Koop direct van de producent
Veel accessoires beschikbaar
Veilig online winkelen

Klantenbeoordeling

9.4/10
SAM Online Stores
België
Lees meer
Heel goede prijs/kwaliteit, vlotte levering\nenig minpuntje: niet mogelijk de status van de bestelling op te volgen op de site (eg in verwerking; wordt morgen verzonden, ...).

>>

Intensiteit van gebruik


Hoe meer mensen gebruik maken van een papiervernietiger, hoe intensiever het gebruik. Let u op dat als u ervoor kiest dat meerdere mensen dezelfde papiervernietiger gebruiken, deze papiervernietiger hier ook geschikt voor is.

Met name het aantal documenten dat u tegelijk kunt vernietigen, het geluidsniveau van de motor van de papiervernietiger, en de afmeting van de papierbak zijn dan belangrijk. Over het algemeen is de regel: hoe meer mensen dezelfde machine gaan gebruiken, hoe groter en duurder de machine dan zal zijn.

Aantal vellen dat u in één keer kunt vernietigen

Iedere papiervernietiger kan vellen papier vernietigen. Het aantal vellen dat een papiervernietiger in één keer tegelijk kan vernietigen verschilt echter. Hoe duurder en groter de machine, hoe meer documenten u in één keer kunt invoeren.  Het aantal documenten dat u in één keer kunt invoeren kunt u zien bij ieder type papiervernietiger. Dit aantal betreft papieren A4 documenten van het type 70 gr/m² papier.

Geluid van uw papiervernietiger (geluidsniveau in dB)

Een papiervernietiger heeft een elektromotor die de messen aandrijft. Deze motor maakt geluid. De mate van geluid hangt af van het type papiervernietiger. Vaak hebben de grotere en duurdere modellen een lager geluidsniveau dan de kleine en goedkopere modellen. Let u op dat als u de papiervernietiger gebruikt in een ruimte waar veel (door anderen) wordt getelefoneerd of gediscussieerd, u een papiervernietiger neemt met een relatief laag geluidsniveau.

Opvangbak voor de papiersnippers

Hoe groter de papierversnipperaar, hoe groter de bak voor de snippers. Bij een grote bak kunt u simpelweg meer documenten vernietigen voordat u de bak moet legen. U kunt ook een opvangzak in uw papiervernietiger plaatsen om de snippers zo gemakkelijk te kunnen afvoeren zonder veel rommel te maken. Op onze site vindt u verschillende maten opvangzakken voor verschillende modellen. Kiest u het type/formaat dat past bij uw papiervernietiger, en u maakt uw papiervernietiger weer snel en gemakkelijk operationeel zodra de papierbak vol is.

Neemt u contact op met onze klantenservice als u zich afvraagt wat voor uw ruimte en aantal mensen de beste oplossing is.Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord!
Onze deskundige klantenservice is op verschillende manieren bereikbaar.
03 808 1863 Bel ons, zonder extra kosten.
Stuur ons een email.
Neem contact op via Facebook of Twitter.
 
Om u optimaal van dienst te zijn, maken we gebruik van enkele cookies. Als u op "Akkoord" klikt, accepteert u deze. Wilt u meer weten? Leest u dan onze privacy- en cookieverklaring.